fbpx

La Conselleria reconeixerà les bones pràctiques escolars

L’Administració prepara una nova ordre per al pròxim curs 2017-18.
Redacción-ValenciaMartes, 7 de marzo de 2017
0

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport reconeixerà anualment els centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics que destaquen en la posada en marxa de bones pràctiques educatives. Així ho ha anunciat el director general de Política educativa, Jaume Fullana, durant la Mesa Sectorial d’Educació.

D’acord amb la proposta d’ordre, la Conselleria seleccionarà anualment aquells centres educatius que hagen treballat de manera destacada en almenys un dels àmbits següents: Educació inclusiva; Educació per la igualtat i convivència; Educació plurilingüe i intercultural; Educació per a la salut; i Educació per al desenvolupament sostenible.

El reconeixement de les bones pràctiques educatives dels centres docents sostinguts amb fons públics es farà anualment des del pròxim curs. Finalitzat cada curs escolar, valorats els àmbits d’actuació, les línies estratègiques, els indicadors de context, els recursos, els resultats i els processos determinats, i d’acord amb el context en què se situa el centre, la direcció general competent en matèria de qualitat educativa farà pública, mitjançant una resolució, la relació de centres de referència en bones pràctiques. A més, cal destacar que no es limitarà el nombre de reconeixements per a afavorir les bones pràctiques.

0