fbpx

“Mas Camarena”, de nou, millor centre en la Selectivitat 2016-17 a la Comunitat Valenciana

MAGISTERIO publica el rànquing de Selectivitat 2016 per centres educatius.
Pablo RoviraMiércoles, 20 de septiembre de 2017
0

El col·legi privat “Mes Camarena” de Paterna repeteix, i ja van sis anys consecutius, com el centre amb millor nota de Selectivitat a la Comunitat Valenciana, amb quasi un 8,2 punts de nota mitjana entre les dues convocatòries, juny i juliol. Com cada any, el periòdic MAGISTERIO publica els resultats de Selectivitat a la Comunitat Valenciana de tots els centres educatius que imparteixen Batxillerat.

En segona posició ha quedat l’institut Número 1 de Xest, amb una nota mitjana de 8,024, mentre que el tercer ha sigut l’IES “Las Espeñetas” d’Oriola, amb una mitjana de 7,99. Els 25 centres amb millors notes en la Selectivitat de 2017 van obtenir qualificacions superiors als set punts, i dos d’elles, més de huit punts. Hi ha que recordar que l’IES de Xest és el centre que compta amb un Batxillerat de l’excel·lència, encara que l’actual Administració ja l’ha tancat per al nou curs.

D’aquests 25 primers, 13 van ser instituts públics, mentre que altres sis van ser centres concertats i altres sis, privats no concertats. Dels tres primers centres, dos són instituts públics. D’aquests 25 centres, només quatre van obtindre una millor mitjana en la Selectivitat que en el expedient acadèmic de Batxillerat. Es tracta dels centres públics IES “Torreblanca”, amb 0,04 punts menys en la PAU que en l’expedient de Batxillerat, i l’IES “La Plana”, amb una diferència de 0,193, l’IES “Thader” (-0,031) y el col·legi concertat “Palma” de Paterna (-0,126) segons les dades oficials d’accés donats a conèixer per les universitats públiques.

100% d’aprovats
A més, d’aquests 25 primers centres, nou ja van aparèixer en el Top-25 de la Selectivitat de l’any passat. En termes generals, aquests centres obtenen un 100% d’aprovats dels estudiants que presenten a la Selectivitat, excepte l’institut “Thader” d’Oriola.

Una altra dada és que en aquesta classificació apareixen dos dels vuit col·legis valencians amb Educació diferenciada. Es tracta dels centres “Guadalaviar” de València i “El Vedat” de Torrent.

MAGISTERIO publica a l’inici de cada curs escolar els resultats de Selectivitat de tots els centres valencians i els posa a la disposició de tota la comunitat escolar a través de les seues pàgines, el seu web (www.magisnet.com) i la seua aplicació (APP Magisterio). La setmana que ve, publicarem els resultats de tots els centres de les províncies d’Alacant i Castelló.

0