fbpx

Alberto Villanueva és anomenat nou president de Feceval-CECE

Ha ocupat la presidència de Feceval (Federació de Centres d’Ensenyament de València) durant els últims 10 anys, etapa en la qual Villanueva ha sigut sempre vicepresident de la patronal de l’Educació privada i privada concertada.
Redacción-ValenciaMartes, 6 de marzo de 2018
0

Alberto Villanueva ha sigut nomenat nou president de Feceval-CECE. Succeeix en el càrrec a José Manuel Boquet que ha ocupat la presidència de Feceval (Federació de Centres d’Ensenyament de València) durant els últims 10 anys, etapa en la qual Villanueva ha sigut sempre vicepresident de la patronal de l’Educació privada i privada concertada pel que és bon coneixedor de la problemàtica actual del sector educatiu a València i els reptes als quals s’enfronta.
“10 anys lligat a la federació donen per a molt”; diu Villanueva, que reconeix el treball que ha realitzat l’equip anterior, “M’han ensenyat els millors i ara solament em queda treballar per a guanyar-me el respecte d’ells i la confiança dels federats”. El nou president ve amb ganes de donar un nou impuls a la patronal, Feceval es renova i es marca noves metes
Amb el seu nomenament el nou president assumeix també la vicepresidència nacional de CECE.

Villanueva ha dedicat de manera vocacional tota la seua vida a l’Educació aconseguint la Diplomatura de Maestro en 1990; ha exercit com a professor d’Educació Primària i tutor des de 1990 fins ara; l’any 2000 va assumir la direcció i titularitat del Col·legi “Trafalgar” a València.

0